Selskabsmenuer

Nedenstående menuer er blot eksempler. Har I andre ønsker til jeres arrangement, er I naturligvis meget velkommen til at komme med dem. Så udarbejder vi en specifik menu og pris til jer.

Menu 1

265,-

per person

Forret:

Høns i asparges med hjemmelavede skaller, frisk asparges pyntet med agurk og tomat.

Hovedret:

Nakkefilet m. porrecreme, kogte kartofler og dampede grøntsager.

Dessert:

Flindts Is cocktail med 3 slags hjemmelavet is, hertil frisk frugt.

Menu 2

299,-

per person

Forret:

Flindts lakseroulade serveret på bund af lækker salat, med friskbagt brød og smør.

Hovedret:

Helstegt svinemørbrad med pommes rissoles, svampesauce, baconruller og dampede grøntsager.

Dessert:

Hjemmelavet brownie med hjemmelavet vanilje parfait, hindbær coulis og frisk frugt.

Menu 3

320,-

per person

Forret:

Varmrøget lads serveret på ristet rugbrød.

Hovedret:

Helstegt kalvefilet med kartoffelroulade, dampede grøntsager og rødvinssauce.

Dessert:

Lækker hjemmelavet lun rabarbersuppe serveret med vaniljeparfait.

Frokostbuffeter

Buffet 1

220,-

per person

Gammeldags modnede røde eller hvide sild m. karrysalat og æg.
1/2 æg og håndpillede rejer m. hjemmelavet mayonnaise, dild og citron.
Gravat laks m. rævesauce og asparges.

Rosastegt kalvefilet m. ristet løg, peberrod, remoulade og agurkesalat.
Pandestegte rødspættefiletter m. remoulade, citron og dild.
Lun leverpostej m. bacon og champignon.
Mørbradbøffer m. bløde løg og surt.

Æblekage m. makroner, flødeskum og ribsgele.

Pris inkl. drikkevarer i 5 timer: 470,- pr. person
Buffet 2

299,-

per person

Gammeldags modnede røde eller hvide sild m. karrysalat og æg.
Æg m. håndpillede rejer, hjemmelavet mayonnaise, tomat, dild og citron.
Varmrøget laks m. urtecreme, syltet rødløg, radisser og purløg.
Hønsesalat i små croissanter m. sprød bacon.

Rosastegt kalvefilet m. remoulade, ristet løg, agurkesalat og peberrod.
Pandestegte rødspættefileter m. remoulade, dild og citron.
Tarteletter.
Grøntsagstærter
Frikadeller (Fiske el. alm.)
Mørbradbøffer m. champignon a la creme

Rabarber trifli creme, macron, flødeskum og myntherasp.
Pund til pund kage m. valgfrit indhold, creme fraiche og bær.

Brød, smør og hjemmelavet fedt.

Pris inkl. drikkevarer i 5 timer: 550,- pr. person

Aftenbuffeter

Buffet 1

189,-

per person

Røget ørremousse på sprød salat m. sauce verde, tomat, dild og citron.
Tarteletter.

Glaseret skinke.
Kalkunroulade med bacon, urter, cremeost og sauce.
Flødekartofler.
Black eyed peas salat (grøn salat)

Brownie m. vaniljecreme og frisk frugt.
eller
Frugtsalat m. råcreme og hakket chokolade.

Buffet 2

299,-

per person

Hvidvinsdampet laks med håndpillede rejer og hjemmelavet mayonnaise.
Jomfruhummerhaler svøbt i fjæsing filet på sprød salat m. sauce verde.
Tarteletter.

Helstegt kalvefilet m. rødvinssauce og årstidens grønt.
Svinemørbrad m. blandede stuvet svampe.
Flødekartofler.
Ovnstegte petit kartofler.
Brocollisalat m. bacon og tranebær.
Black eyed peas salat (grøn salat)

Creme Brullé (chokolademousse, hvis det er ud af huset).
Islagkage m. flødeskum, marcipan og bær.

Kaffeslabberas

Prisliste
Lagkage (min. 8 personer): 289,-

Kringle (min. 10 personer): 35,- per person

Varm chokolade eller kaffe og boller: 89,- per person

Kransekage: 449,-

Roulade m. hindbær, fløde og glasur (min 10 personer): 350,-

Petit furs (f.eks. små kransekager, sarabanara, konfektkager, brownies m. kaffecreme)

Boller, lagkage, kaffe eller chokolade (min. 8 personer): 98,- per person