Nedenstående menuer er blot eksempler. Har I andre ønsker til jeres arrangement, er I naturligvis meget velkommen til at komme med dem. Så udarbejder vi en specifik menu og pris til jer.
Menu 1
265,-
per person
Forret:
Høns i asparges med hjemmelavede skaller, frisk asparges pyntet med agurk og tomat.
Hovedret:
Nakkefilet m. porrecreme, kogte kartofler og dampede grøntsager.
Dessert:
Flindts Is cocktail med 3 slags hjemmelavet is, hertil frisk frugt.
Menu 2
299,-
per person
Forret:
Flindts lakseroulade serveret på bund af lækker salat, med friskbagt brød og smør.
Hovedret:
Helstegt svinemørbrad med pommes rissoles, svampesauce, baconruller og dampede grøntsager.
Dessert:
Hjemmelavet brownie med hjemmelavet vanilje parfait, hindbær coulis og frisk frugt.
Menu 3
320,-
per person
Forret:
Varmrøget laks serveret på ristet rugbrød.
Hovedret:
Helstegt kalvefilet med kartoffelroulade, dampede grøntsager og rødvinssauce.
Dessert:
Lækker hjemmelavet lun rabarbersuppe serveret med vaniljeparfait.
Frokostbuffeter
Buffet 1
220,-
per person
1/2 æg og håndpillede rejer m. hjemmelavet mayonnaise, dild og citron.
Gravat laks m. rævesauce og asparges.
Rosastegt kalvefilet m. ristet løg, peberrod, remoulade og agurkesalat.
Pandestegte rødspættefiletter m. remoulade, citron og dild.
Lun leverpostej m. bacon og champignon.
Mørbradbøffer m. bløde løg og surt.
Æblekage m. makroner, flødeskum og ribsgele.
Buffet 2
299,-
per person
Æg m. håndpillede rejer, hjemmelavet mayonnaise, tomat, dild og citron.
Varmrøget laks m. urtecreme, syltet rødløg, radisser og purløg.
Hønsesalat i små croissanter m. sprød bacon.
Rosastegt kalvefilet m. remoulade, ristet løg, agurkesalat og peberrod.
Pandestegte rødspættefileter m. remoulade, dild og citron.
Tarteletter.
Grøntsagstærter
Frikadeller (Fiske el. alm.)
Mørbradbøffer m. champignon a la creme
Rabarber trifli creme, macron, flødeskum og myntherasp.
Pund til pund kage m. valgfrit indhold, creme fraiche og bær.
Brød, smør og hjemmelavet fedt.
Aftenbuffeter
Buffet 1
189,-
per person
Tarteletter.
Glaseret skinke.
Kalkunroulade med bacon, urter, cremeost og sauce.
Flødekartofler.
Black eyed peas salat (grøn salat)
Brownie m. vaniljecreme og frisk frugt.
eller
Frugtsalat m. råcreme og hakket chokolade.
Buffet 2
299,-
per person
Jomfruhummerhaler svøbt i fjæsing filet på sprød salat m. sauce verde.
Tarteletter.
Helstegt kalvefilet m. rødvinssauce og årstidens grønt.
Svinemørbrad m. blandede stuvet svampe.
Flødekartofler.
Ovnstegte petit kartofler.
Brocollisalat m. bacon og tranebær.
Black eyed peas salat (grøn salat)
Creme Brullé (chokolademousse, hvis det er ud af huset).
Islagkage m. flødeskum, marcipan og bær.
Kaffeslabberas
Prisliste
Kringle (min. 10 personer): 35,- per person
Varm chokolade eller kaffe og boller: 89,- per person
Kransekage: 449,-
Roulade m. hindbær, fløde og glasur (min 10 personer): 350,-
Petit furs (f.eks. små kransekager, sarabanara, konfektkager, brownies m. kaffecreme)
Boller, lagkage, kaffe eller chokolade (min. 8 personer): 98,- per person